parttime modules

ELKE VRIJDAG EN ZATERDAG LES IN CREATIEF HOOFDVAK EN BIJBELONDERWIJS
Vanaf januari-mei -lesdagen voor volwassenen, vanaf 18 jaar.
Schrijf je in voor één of meerdere blokken met elk een ander hoofdvak.
De link naar het aanmeldformulier staat onderaan de pagina

Er zijn in totaal 5 lesblokken, deelnemers kunnen zich inschrijven voor één of meerdere blokken. Elk blok van ongeveer 4 weken is gefocust op één hoofdvak – dans, theater, of beeldende kunst – met verscheidene disciplines uit dat vak. Elke lesdag komt er een andere docent lesgeven in een van de disciplines uit dat hoofdvak, waardoor er veel variatie binnen een hoofdvak is.  

Op de zaterdag is er bijbelonderwijs, creatieve verwerking en worship.

Blok 1
Persoonlijke Identiteit
Blok 2
Intuïtief werken
Blok 3
Identiteit en
Kunstenaarschap
Blok 4
Projectmatig Werken
Blok 5
Maatschappelijke Relevantie
Previous
Next

Vrijdag:

10:00-11:00 worship 

11:30-17:00 creatief hoofdvak (incl. pauzes)

Zaterdag: 

10:00-12:00 Bijbelonderwijs, creatieve worship.

12:30-16:00 Creatief vakles

 (incl. pauzes)

 

Lesonderwerpen

Theater; Theater spel, fysiek theater, emersive theater, puppeteers theater, playback theater, dramaschrijven, dialogen.

Beeldend Verhalend schilderen, profetisch schilderen, Bijbeltext schilderen, word art, Bible arts journaling, abstract.

Dans (voor gemiddelde danser)

mee dansen met Aviv dancecompany op zaterdag, vlaggen dans, dans vanuit je hart, aanbiddingsdans

Beeldend voor outreaches vlaggen beschilderen, sculpturen, mixed media, fotografie, schilderen tijdens aanbidding, proclamatie schilderen.

Theater voor outreaches

Theater schrijven, fysiek theater, tekst theater, theaterspel, storytelling, monoloog en dialoog

 

Elk blok heeft een specifiek thema en hoofdvak.  

Hiernaast zie je de bijbelse thema’s die onze studenten gaan behandelen, per blok. 

De 5 les blokken

 

Blok 1: Theater (14 jan. -29 jan.) VOL

 

Blok 2: Beeldende Kunst (4 feb.-5 mrt.) VOL

 

Blok 3: Dans (11 mrt-2 apr.)

 

Blok 4 Beeldende Kunst/missionair (8 apr.- 30 apr.)

 

Blok 5 Theater/missionair ( 13 mei-28 mei) 

 

Creatieve Outreach Eifel (DE) (5 – 8 mei)

 

*Tijdens vakanties en feestdagen is er geen les 

 

Previous
Next

info avond

Wil je meer weten over ons parttime aanbod? Je bent van harte welkom op onze online infoavond! Heb je de avond gemist, dan kun je via parttime@ia-movement.eu de info brief opvragen.

De online infoavond vindt plaats op 16 februari

Onderaan deze pagina kun jij je inschrijven voor de infoavond

Kosten

De kosten per blok zijn €250,- 

Als het inschrijfformulier met motivatie is opgestuurd en het inschrijfgeld is overgemaakt is de inschrijving compleet.  Bij het afzeggen van deelname aan de cursus vervalt het inschrijfgeld. Het cursusgeld dient 2 weken voor de aanvang van het Blok te zijn betaald.

 

De klassen

Een parttime module start als er minimaal 5 personen zich hebben aangemeld, en er is plek voor maximaal 14 studenten.  Blok 2 zit al vol, de overige blokken  hebben genoeg mensen om te starten. 

Wanneer we door te weinig aanmeldingen niet kunnen starten met een parttime module ontvang je het betaalde cursusgeld retour.

 

Wanneer een deelnemer op een lesdag niet kan, mag hij een ander zijn plek geven voor die lesdag,  helaas kunnen we het lesgeld niet terug betalen voor die een dag.

 

De materiaal kosten voor de beeldende blokken zijn per blok ongeveer 50,-. De deelnemer neemt zijn/haar eigen verf en kwasten mee, en hoort vooraf welke materialen meegenomen moeten worden.

Locatie

Onze school vindt plaats in Credo Church Amsterdam. Parkeren is gratis. OV: vanaf station Amsterdam Centraal is er een gratis veerpont verbinding naar de NDSM kade, op 10 minuten loopafstand van de school. We stimuleren onze deelnemers om met elkaar te carpoolen.

*Je kunt je tot een week voor de start van een blok opgeven* 

Latere inschrijvingen zijn mogelijk maar we kunnen dan geen plek garanderen

Er zijn wat problemen met het aanmeldformulier – als je geen bevestiging krijgt van je aanmelding, stuur dan even een mailtje naar parttime@ia-movement.eu

meld je aan voor de infoavond online

Algemene voorwaarden

Parttime Onderwijs I AM Arts & Discipleshipschool

ALGEMENE VOORWAARDEN PARTTIME ONDERWIJS I AM ARTS & DISCIPELSHIPSCHOOL 

 • De inschrijving is definitief bij het akkoord gaan met onze algemene voorwaarden wanneer het inschrijfformulier door ons is ontvangen.   
 • Na inschrijving verwachten we van je dat he het inschrijfgeld van €25,00 overmaakt op IBAN rekeningnummer NL67 INGB 0008627837.  
  Bij deelname aan meerdere blokken in 1 schooljaar betaal je dit inschrijfgeld maar één keer.  
 • Er zal geen restitutie plaatsvinden van het betaalde inschrijfgeld wanneer de lessen niet door kunnen gaan vanwege te weinig deelnemers of door annulering van de deelnemer. 
 • De kosten van elk blok bedraagt €250,00. Na inschrijving ontvang je van ons een factuur. Deze dient te zijn betaald binnen 10 dagen na de factuurdatum en uiterlijk 1 week voor aanvang van het lesblok.  
 • Inschrijving voor een lesblok is mogelijk tot een week voor de start van een blok. Het cursusgeld zal dan via de gestuurde factuur per direct moeten worden overgemaakt. 
 • Een week voor de start van het blok zal men via de mail informatie ontvangen over het onderwijsprogramma.  
 • I AM heeft het recht om tot een week voor aanvang het blok te annuleren wegens te weinig deelnemers. Aangemelde deelnemers worden hierover geïnformeerd per mail.  
 • Annulering door een deelnemer voor het parttime onderwijs voor een heel blok zal uiterlijk 1 week voor aanvang bekend moeten zijn via parttime@ia-movement.eu 
 • Restitutie van het gehele betaalde cursusgeld vindt alleen plaats bij  een geldige annuleringsreden zoals ziekte of (ernstige) familieomstandigheden.  
 • Indien de deelnemer tijdens de cursus door ziekte of privéomstandigheden niet meer in staat is om de cursus in zijn geheel af te maken, kan er geen restitutie verleend worden.  
 • Afmelding voor een cursusdag dient te worden gemeld  via parttime@ia-movement.eu of ALLEEN op de dag zelf op het telefoonnummer 06-13153317 
 • Materiaalkosten zijn niet in de prijs van het cursusgeld inbegrepen. De deelnemer ontvangt in de week voor aanvang van de les een mail met materiaallijst. Dit geld met name bij het vak Beeldend. 
 • Koffie & thee, water en koekjes zijn inbegrepen in het lesgeld. Lunch, tussendoortjes en andere dranken voor een lesdag zal de deelnemer zelf moeten meenemen.  

Inschrijfformulier parttime modules

Inschrijfformulier zaterdaglessen

I AM Experience 

X