I Am

about us

Het team van I AM bestaat uit bekwame mensen met een hart voor kunst en voor God. We zijn gepassioneerd om jongeren te helpen zich te ontwikkelen in hun identiteit en hun creatieve talenten. 

Alles is klaar om in september 2023 te kunnen starten met het lesprogramma van de fulltime school voor jongvolwassenen (18-30 jaar).

 

 

Ons school- team bestaat uit Jennifer Bakker, Carla Veldhuis, Rianne van Leeuwen, Giovanni Veldhuis, Sarianne Brandes, Isabelle Wolswinkel, Marita Schiettekatte , Marina Bonte en Jennifer Bakermans-Henkel.

Daarnaast hebben we een team van 15 docenten die legeven in allerlei disciplines.

Familiekerk de Bazuin in Nieuwegein is onze nieuwe samenwerkingspartner. Zij zijn een gemeente gericht op verbinding; met God, met elkaar als gelovigen en met de mensen in Nieuwegein en omgeving en willen Gods Koninkrijk zichtbaar maken door de gaven die een ieder heeft gekregen om de ander mee te dienen. 

De locatie is een oud schoolgebouw met veel lokalen, een grote zaal met podium en ruime, gratis parkeergelegenheid. Verder is het goed bereikbaar met het openbaar vervoer. En heeft een centrale ligging.

 

De visie van de kerk past bij de visie van  I AM en we zien uit naar de mogelijkheden en de vruchten van onze samenwerking.

 

Arts Alive is opgericht door Carla Veldhuis vanuit het verlangen om anderen te bemoedigen en op te leiden. Vanuit onze ervaring en relatie met God inspireren we door middel van kunst. Wij geloven dat wij door kunst God kunnen eren en Zijn creativiteit mogen weerspiegelen. Kunst is voor ons een taal die harten raakt, een middel waarmee we Gods liefde beter kunnen begrijpen en krachtig verstaanbaar kunnen maken.

 

De doelen van Arts Alive en I AM hebben duidelijke overeenkomsten. De projecten van Arts Alive zullen voor de studenten mooie stageplekken bieden om te groeien in zowel hun talenten en om een kijkje achter de schermen te geven van producties. Wij zullen Arts Alive helpen op verschillende evenementen met optredens en workshops.

Inschrijfformulier zaterdaglessen

I AM Experience 

X