I Am

about us

De stichting Intuitive Arts Movement is opgericht met het doel een school te starten voor creatieve jongeren. Omdat onze visie breder is dan alleen een school hebben we gekozen om hiervoor een stichting op te zetten. 

 

Ons bestuur bestaat uit Jennifer Bakker, Carla Veldhuis, Rianne van Leeuwen en als penningmeester Marita Schiettekatte.

 

De Droom

Het begon allemaal met een beeld dat God gaf aan Jennifer Bakker op ongeveer 17 jarige leeftijd. Hierin zag zij een groep jongeren bestaande uit acteurs, dansers, beeldende kunstenaars en muzikanten, samenwerken aan een productie. Tussen de jongeren liepen docenten die aanwijzingen gaven en sturing gaven aan het geheel. Zijzelf liep daar ook tussen en wist dat dit een creatieve school was waar zij deel uit van zou maken. 

 

Carla Veldhuis kreeg meer dan 5 jaar geleden het verlangen om een school op te zetten waar jongeren getraind zouden worden. Zij organiseerde al jarenlang het theaterweekend, waar creatieve mensen getraind werden in verschillende disciplines. Daar ontmoette ze vaak jongeren die haar vroegen of er een school was. Ook kwam ze geregeld jongeren tegen die opgebrand door het volgen van een dansopleiding of kunstacademie. 
Ze ging op familiebezoek naar Australië en kreeg een gesprek met een medewerker van de creatieve opleiding van Hillsong. Terug in Nederland maakte God haar duidelijk dat er genoeg kennis en ervaring was in Nederland om een school op te zetten.

Samen met anderen besloten ze samen te komen om de droom voor een creatieve school te delen en te bidden of het de tijd was om zoiets op te gaan zetten in Nederland. En vanaf die tijd zijn de voorbereidingen begonnen en kunnen we melden dat I AM Arts & Discipleship School is gestart met parttime onderwijs, workshops op evenementen, gemeenteweekenden en een programma voor scholen. In september 2023 starten we met ons fulltime onderwijs.  


Jaarverslag 2020


Jaarverslag 2021