I Am

Intuïtief,  dit het profetische in elke creatieveling. Dat deel waar we onze inspiratie vinden en verbonden zijn met de Bron. God is de grootste kunstenaar en we werken samen met Hem, hierdoor ontstaat originele kunst die raakt, en die naar de maatschappij uitreikt.
Arts staat voor de kunsten, die een deel van Gods koninkrijk zijn en opnieuw tot leven mogen komen in het lichaam van Christus. We geloven en zien hoe kunst krachtig spreekt, en dat deze krachtige taal in excellence en missionair gebruikt zal worden.
Movement, we zijn een beweging die kunstenaars en creatieve mensen wil helpen ontwikkelen en een community wil bieden, zodat ze niet geïsoleerd zijn en zodat ze elkaar kunnen versterken in eenheid.
I AM bestaat uit een school team, een uitgebreid docenten team en partners. De school word geleidt door bekwame mensen met een hart voor kunst en voor God. We zijn ondernemers, kunstenaars en creatieve coaches. Ieder van ons is gepassioneerd om jongeren te helpen zich te ontwikkelen in hun identiteit en hun creatieve talenten. Alles is klaar om in september 2022 te kunnen starten met het lesprogramma van de fulltime school voor jongvolwassenen (18-30 jaar).
Ons school- team bestaat uit Jennifer Bakker, Carla Veldhuis, Rianne van Leeuwen, Giovanni Veldhuis, Sarianne Brandes, Isabelle Wolswinkel, Marita Schiettekatte , Marina Bonte en Jennifer Bakermans-Henkel.

Onze Partners

Youth Alive, en Stichting Arts Alive en Riflect.

 

Arts Alive is opgericht door Carla Veldhuis vanuit het verlangen om anderen te bemoedigen en op te leiden in creativiteit. Kunst is voor ons een taal die harten raakt, een middel waarmee we Gods liefde  krachtig verstaanbaar kan zijn. Arts Alive heeft workshopdagen en jaarlijkse evenementen als Theaterweekend, en Wandeltheater Dolorosa. Deze events bieden mooie stage plekken voor onze studenten.


Klik hier om meer te lezen over Arts Alive en hun visie voor de kunsten in Nederland


Jaarverslag 2020

Inschrijfformulier zaterdaglessen

I AM Experience 

X