DutchEnglish

september, 2020

26sepAll DayArts Fair

more

Event Details

Kunst biedt hoop, ontroert en geeft een inkijkje in de creatieve vermogens van de mens. Stichting Intuitive Arts Movement (I AM) wil dat graag aan het publiek tonen en organiseert op zaterdag 26 september 2020 een Arts Fair. Tijdens deze dag exposeren twintig kunstenaars uit heel Nederland hun werk voor het publiek. Onder andere Elise Wessels (tekeningen), Egbert Jansen (fotografie),  Adrianne Rook (3D sculpturen) en Carla Veldhuis (schilderijen) zullen hun beste werken laten zien.
De kunstwerken kunnen niet alleen bekeken en bewonderd worden. Er is ook de mogelijkheid om deze werken te kopen in de vorm van een print op canvas, een ansichtkaart of als poster. Een deel van de opbrengsten gaan naar I AM, die in het schooljaar 2021-2022 zal starten.
De Arts Fair vindt plaats in en om de Credo Church in Amsterdam (Kometensingel 58). Credo Church is met de auto en het openbaar vervoer goed te bereiken. Vanwege de huidige omstandigheden is er geen catering, maar na het bezoeken van de artsfair zal er een stand zijn voor diverse warme dranken to-go. Voor de kinderen staat er buiten een springkussen klaar.  De Arts Fair is gratis te bezoeken, maar reserveren is noodzakelijk i.v.m. de RIVM-maatregelen vanwege het coronavirus.
Wil jij de mooiste kunstwerken zien van opkomende en professionele christelijke kunstenaars? En wil jij stichting I AM steunen in haar werk? Wacht niet langer en reserveer nu via Eventbrite. Tot ziens op 26 september!

Time

All Day (Saturday)

Location

Credo Church

Kometensingel 58

Leave a Comment!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X