Partners

Samenwerkingspartners

Wij van I AM geloven in de kracht van samen. Naast elkaar staan, elkaar dienen en aanvullen met de gaven die we van God hebben gekregen. Daarom werken we samen met verschillende organisaties en zijn verbonden met een kerk.

” If you want to go fast, travel alone. If you want to go far, travel together. “
Afrikaans gezegde

[add_eventon_list show_et_ft_img=’yes’ number_of_months=”24″ hide_empty_months=”yes” ]

De Bazuin familiekerk in Nieuwegein is onze nieuwe samenwerkingspartner. Zij zijn een gemeente gericht op verbinding; met God, met elkaar als gelovigen en met de mensen in Nieuwegein en omgeving. Gods Koninkrijk zichtbaar maken door de talenten die een ieder heeft gekregen en de ander daarmee dienen. 
De locatie is een oud schoolgebouw met veel lokalen en een grote zaal met podium. Het heeft een centrale ligging en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Er is gratis en ruime parkeergelegenheid.

 

De visie van de kerk past bij de visie van I AM en we zien uit naar de mogelijkheden en de vruchten van onze samenwerking.


Klik hier voor meer info over de Bazuin familiekerk

Stichting Arts Alive is opgericht door Carla Veldhuis vanuit het verlangen om anderen te bemoedigen en op te leiden in de kunsten. Zij geloven dat we God kunnen eren door de kunsten en Zijn creativiteit mogen weerspiegelen. Kunst is een taal die harten raakt en waarmee we Gods liefde beter kunnen begrijpen en zichtbaar kunnen maken.

 

De doelen van Arts Alive en I AM hebben duidelijke overeenkomsten. De projecten van Arts Alive zullen voor de studenten mooie gelegenheden zijn om te groeien in performance, dienen en om een kijkje achter de schermen te krijgen van producties. Wij zullen op onze beurt Arts Alive helpen op verschillende evenementen met optredens en workshops.


Klik hier voor meer info over stichting Arts Alive

AVIV is een uniek dansplatform dat vanuit haar identiteit verbinding legt tussen dansers in Nederland en buitenland. Zij geeft amateurdansers, maar ook afgestudeerde dansers  en choreografen een plek om te ontwikkelen en op te treden om zo anderen weer tot inspiratie te zijn. 

 

Wij van I AM zijn dan ook blij met de samenwerking die we hebben met Aviv Dance Company. Onze dansers zullen aansluiten bij hun lessen. En wij bieden hun weer kansen om op te treden of een workshop te verzorgen. 

We zien uit naar de kruisbestuiving die zal plaatsvinden door onze samenwerking.

 


Klik hier voor meer info over Aviv Dance Company

© 2022 Stichting Intuitive Arts Movement