DutchEnglish

Partners

Samenwerkingspartners

Wij van I AM geloven in de kracht van samen. Naast elkaar staan, elkaar dienen en aanvullen met de gaven die we van God hebben gekregen. Daarom werken we samen met verschillende organisaties en zijn verbonden met een kerk.

De Bazuin familiekerk in Nieuwegein is onze nieuwe samenwerkingspartner. Zij zijn een gemeente gericht op verbinding; met God, met elkaar als gelovigen en met de mensen in Nieuwegein en omgeving. Gods Koninkrijk zichtbaar maken door de talenten die een ieder heeft gekregen en de ander daarmee dienen. 
De locatie is een oud schoolgebouw met veel lokalen en een grote zaal met podium. Het heeft een centrale ligging en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Er is gratis en ruime parkeergelegenheid.

 

De visie van de kerk past bij de visie van I AM en we zien uit naar de mogelijkheden en de vruchten van onze samenwerking.

Stichting Arts Alive is opgericht door Carla Veldhuis vanuit het verlangen om anderen te bemoedigen en op te leiden in de kunsten. Zij geloven dat we God kunnen eren door de kunsten en Zijn creativiteit mogen weerspiegelen. Kunst is een taal die harten raakt en waarmee we Gods liefde beter kunnen begrijpen en zichtbaar kunnen maken.

 

De doelen van Arts Alive en I AM hebben duidelijke overeenkomsten. De projecten van Arts Alive zullen voor de studenten mooie gelegenheden zijn om te groeien in performance, dienen en om een kijkje achter de schermen te krijgen van producties. Wij zullen op onze beurt Arts Alive helpen op verschillende evenementen met optredens en workshops.

© 2022 Stichting Intuitive Arts Movement

Inschrijfformulier zaterdaglessen

I AM Experience 

X